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Heidelberger Übersetzungs Bibliographie

Title:

A Treatise on Adulterations of Food and Culinary Poisons

Subtitle:

Exhibiting the Fraudulent Sophistications of Bread, Beer, Wine, Spiritous Liquors, Tea, Coffee, Cream, Confectionery, Vinegar, Mustard, Pepper, Cheese, Olive Oil, Pickles, and Other Articles Employed in Domestic Economy, and Methods of Detecting Them

Edition:

The Second Edition

Year of Publication:

1820

Source Language:

English

Cultural Area:

Germany

Author:

Accum, Friedrich Christian More

Publisher:

Longman
Brown
Rees
Orme
Hurst

Place of Publication:

London

DDC:

660 Chemical engineering and related technologies

Locations:

Berlin - Max-Planck-Institut für Wissenschaftsgeschichte

Translation:

Friedrich Accum von der Verfälschung der Nahrungsmittel und von den Küchengiften oder von den betrügerishen Verfälschungen des Brodes, Bieres, Weins, der Liqueurs, des Thees, Kaffees, Milchrams. Confekts, Essigs, Senfs, Pfeffers, Kase, Olivenöls, der eingelegten Gemüse und Früchte und andere in der Haushattung gebräuchlichen Artikel, und von den Mitteln, dieselben zu entdecken More

Datenbank:

HÜB-EN-NL

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